Wedstrijdverslagen

 • 06/12/2015

  1/2 Marathon Spark Spijkenisse

  Vandaag liep ik bij mijn eigen club mee op de halve marathon, terwijl de echte bikkels de hele liepen met windkracht 6! Voor mij was dit een echte thuiswedstrijd!

  De marathonlopers waren een kwartier eerder gestart en de eerste 16 km liepen we op hetzelfde parcours. Ook al hadden we de 1e 10 km tegenwind, toch heb ik ervan genoten. Al na 6 km haalde ik de eerste marathonloper in. Er reden een motor en fietser (Teun) mee met de eerste vrouw en zij waarschuwden dan de marathongroepjes op de smalle fietspaden. Zo liep ik van groepje naar groepje en werd bij iedere groep aangemoedigd, superleuk!

  Na 10 km kregen we eindelijk wind mee. Ik ging versnellen, maar na 15 km werden m'n hamstrings stijf en moest ik wat langzamer lopen. De laatste km's vond ik best zwaar, maar Teun, de fietser, bleef maar zeggen dat het goed ging:) Met nog een half rondje op de baan kreeg ik weer power en mocht ik door een lintje finishen in 1:27:55.

  Vooraf had ik wat sneller gehoopt, zeker gezien hoe makkelijk het vorige week ging, maar met die harde wind, moest ik m'n plan wat bijstellen en gewoon genieten van het moment.

  1. Petra Sloots 1:27:55  2. Anne Stellaard 1:33:52  3. Marian van Hilst 1:34:31

  Lees meer...